Productnieuws

Koopeenkoe.nl biedt BBQ pakket

Koopeenkoe.nl introduceert een BBQ-pakket. Verantwoord vlees van een traceerbaar dier dat een goed leven heeft geleid. Het BBQ pakket van Koopeenkoe.nl bevat alleen maar vleesproducten die het goed doen op de barbecue. Er worden twee rundvlees BBQ recepten en drie recepten voor marinades bij geleverd.

Goed grillen

De koeien van Koopeenkoe.nl zijn normaal opgegroeid, zonder gemanipuleerd voer en onnodige antibiotica, maar wel met ruimte, zonlicht en groene weides. Als de koe volledig verkocht is, wordt ze geslacht en wordt het vlees gerijpt en in pakketten verdeeld. Het vlees is in een half uurtje ontdooid.

Compleet met marinade

Er is een BBQ Classic pakket en een BBQ proefpakket met daarin zaken als tournedos, mini hamburgers, tartaar, merquez worstjes, gehakt en runderworstjes. In het BBQ Luxe pakket zijn ook een Thaise burger, chipolata worstjes en bavet te vinden. Bestellen kan met een button op de site. De prijs is hetzelfde als de gewone paktten. In het BBQ-pakket zijn ook drie recepten bijgevoegd voor marinades die het vlees nog meer grill-proof maken. Die marinades zijn overigens ook geschikt voor de pakketten van Koopeenkip.nl en Koopeenvarken.nl.

Koopeenkoe.nl

Het motto van Koopeenkoe.nl bedenker en ondernemer Yvo van Rijen is ‘minder vlees eten, en als je het wel consumeert, kies dan voor vlees van dieren die het goed hebben gehad’. Hij bedacht het concept naar aanleiding van verschillende vleesschandalen en de wetenschap dat vlees soms jaren in grote vriescellen ligt te wachten tot het verkocht wordt. Koopeenkoe.nl was vrijwel onmiddellijk een groot succes net als de daarna opgerichte Koopeenvarken.nl en Koopeenkip.nl.

Verkoopprijs

De verkoopadviesprijs is € 99,95 voor het Classic BBQ Pakket (7,2 kilo), € 129,95 voor het Luxe BBQ Pakket (8,5 kilo) en € 54,95 voor het BBQ proefpakket (3,6 kilo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *